praten over kanker
liefde voor later
   
 

Disclaimer

Let op! Deze website is interactief. Dit betekent dat derden zonder directe controle berichten kunnen verspreiden.

Algemeen
Wij zijn niet verantwoordelijk door gedrag welke wordt uitgevoerd door een bezoeker van deze website. Wij achten elke bezoeker wijs genoeg om de regels op te volgen welke door ons zijn opgesteld. In de interactieve gedeeltes van deze website wordt het IP-adres van de gebruiker geregistreerd. Een gebruiker welke zich niet aan deze regels houdt zal worden geblokkeerd of verwijderd, indien genoeg aantoonbaar bewijs dit meldt, of een gebruiker wordt ons wordt "betrapt".
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van het uitlekken van informatie over leden door leden indien dit niet veroorzaakt is door oftewel server storingen of applicatiestoringen. Indien het uitlekken van informatie over jou als gebruiker niet wordt gemeld, kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen over het lekken van deze informatie. Informatie van leden zijn ingevuld door leden zelf en wij kunnen hierbij geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Forum
Hoewel de beheerders en moderators van het forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.
U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geďnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.
Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mail-adres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).
Wij maken gebruik van een open forum. Toegang tot het forum hebben gebruikers die zich geregistreerd hebben. De beheerder van het forum kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van de leden van het forum. De leden van het forum zijn gehouden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. De beheerder zal ongewenste berichten (kwetsende, obscene, bedreigende, haatdragende berichten) zo spoedig mogelijk verwijderen van het forum. Het is echter niet mogelijk om ieder bericht op korte termijn te controleren. Leden van het forum die zich niet houden aan voorgaande voorwaarden, zullen door de beheerder worden geblokkeerd.

Chatten
De gebruiker van de chatbox dient zich te houden aan algemeen te hanteren fatsoensregels. Bij situaties waar de operator bij in dient te grijpen, is de beslissing van de operator altijd bindend. Wanneer een operator de gebruiker uit de chatbox zet of verbant van de chatbox is er geen discussie over mogelijk. Wanneer de gebruiker zich misdraagt zullen wij contact opnemen met de internet provider van de gebruiker om het gedrag te melden.
Wij adviseren geen persoonlijke gegevens in de chatbox te verzenden. Wil je toch met iemand persoonlijke gegevens uitwisselen, doe het dan privé, zodat niet de gehele chatbox mee kan genieten.

 
 
Uw reactie op deze website: TipsWebmaster
Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Nuances
Indien u interactief gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden genoemd in onze disclaimer.